In aceasta sectiune veti descoperi propunerile noastre pentru portofele barbati. Portofele - accesorii de neinlocuit, mai ales pentru barbatii care prefera sa le asorteze in functie de curele, genti sau pantofi.

Modelele oferit...

Mai mult

In aceasta sectiune veti descoperi propunerile noastre pentru portofele barbati. Portofele - accesorii de neinlocuit, mai ales pentru barbatii care prefera sa le asorteze in functie de curele, genti sau pantofi.

Modelele oferite de noi sunt din piele naturala, astfel asigurandu-se o mare durabilitate si eleganta. Ce reprezinta viata de zi cu zi a barbatului si a adolescentului fara acest accesoriu important?! Acesoriile barbatesti sunt o parte deosebit de importanta a stilului individual al fiecarui barbat. Portofele barbati de la Voxx - o garantie ca v-ati ales linia styling exacta, ceea ce va face sa va simtiti mai increzator si confortabil.

Portofele barbati Voxx.ro sunt din piele sau material textil, sortimentul gamei de culori fiind destul de larg. Puteti alege portofele barbati Voxx.ro in functie de sezon sau potrivit propriilor dvs. idei despre individualitate si tinuta. Voxx.ro dispune de o suita de modele: portofele clasice din piele, intr-o gama de culori diferite este pentru adeptii unui styling mai serios, portofele barbati in stil avangard sunt pentru cei cu vederi mai moderne.

Va puteti alege portofelul in ton cu restul vestimentatiei dvs. sau sa-l faceti sa fie acea completare atractiva care ofera incredere in sine, la accesoriile dvs. personale din viaţa de zi cu zi, cu care preferati sa fiti observat. Portofele barbati din piele oferite de Voxx.ro sunt extrem de confortabile de purtat cu diferite tipuri de vestimentatie. Dimensiunile compacte permit ca aceste portofele barbati din piele sa fie purtate in buzunarele interioare ale sacoului.

Gama de culori – de la negru clasic la maro modern poate satisface orice gust. Modelele oferite de Voxx.ro sunt prevazute cu comportimente separate pentru carduri si pentru acte personale, pentru bancnote si monede, aceste aspecte conferindu-i o necesitate indispensabila. Pentru adeptii culorilor mai vii, adaptate si la tendintele modei de sezon, Voxx.ro propune si portofele barbati din materiale textile. De asemenea, acestea sunt selectate astfel incat sa fie in sincron cu vestimentatia si ca o completare placuta la garderoba fiecarui barbat. Chiar si solutiile dvs. excentrice de alegere a unui portofel nu vor afecta viziunea dvs. generala deoarece modelele Voxx.ro respecta orice preferinte si gusturi. Si inca ceva – s-a avut in vedere si functionalitatea acestui accesoriu atat de personal.